Het Jenevermuseum in Hasselt vernieuwde in 2014 zijn volledige inrichting en collectie. Er kwam een splinternieuwe, interactieve tentoonstelling waarmee het museum wil uitgroeien tot lokale hotspot.

Bij een nieuw museum hoort een nieuwe huisstijl. En daar mocht Absoluut haar schouders onder zetten. We koppelden daarbij een moderne look&feel aan de rijke geschiedenis van jenever.

‘Eentje om bij te leren’. Tongue-in-cheek humor vind je terug doorheen alle communicatie. De nieuwe huisstijl, logo en website helpen het museum in de toekomst gestroomlijnder te communiceren.

300
meer bezoekers
86,53
Serverdata
1000
limited edition jeneverflessen
345
Photoshop files

Bij DM Magazine verscheen een special over jenever en de heropening van het museum. Een reeks affiches, advertenties, gerichte Facebookposts en – speciaal voor de gelegenheid gedistilleerde – jenever lokten bezoekers naar het smaakvolle openingsweekend.

Het hernieuwde museum werd tijdens het openingsweekend gesmaakt. In de eerste 3 maanden na opening kwamen maar liefst 20.000 nieuwsgierigen kijken. Het normale aantal weekendbezoekers verzesdubbelde (van 300 naar 2.000 gasten).

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!