HR-Manager voor meute katten

Human Resources, dat dekt de lading niet helemaal. Het zijn hier eigenzinnige beestjes. Bijna 50 stuks in het hele ecosysteem van communicatiebureau Absoluut, digital agency Zulu, marketingbureau Lake Nimble plus de special operations van Bridgeneers. Vier maanden per jaar komt daar het stagegeweld van Goodcamp bovenop – direct 6 kittens erbij.

Toch is het geen zoo bij ons. Meer een gezellig nestje. Zonder cat fights. En geen brullende macholeeuwen. Ons territorium blijft vredevol groeien. Om te zorgen dat het een heerlijke habitat blijft, zoeken we nu een HR-mens. Je functie situeert zich in het spectrum tussen HR-manager, vertrouwens­figuur en babysit voor volwassenen. Ja, ze hebben soms gewoon wat aandacht en coaching nodig. 

 

Maar toch vooral antwoord op vragen over VVV: Vergoeding, Verlof en Verdereverloopvande­carrière. Kan je ze ook doen spinnen van ­job­­te­vreden­heid en groeien in hun vak? Hou je ­bovendien de top cats gelukkig dankzij administratieve precisie, ­praktische (wervings)procedures en kosten­efficiëntie? Kat in het bakje!

 

Wie je bent? De kleur van de vacht doet er niet toe. Leeftijd evenmin. Als de kat maar muizen vangt, weetjewel. De nodige knepen van het personeelsvak heb je al jàren onder de knie: de technische én de persoonlijke skills.

Katten hebben geen nood aan een full-time oppasser. Een part-time contract klinkt ook jou perfect. Verder vullen we je voederbakje met een mooi loon en allerhande voordeeltjes groot en klein. En fruit en koffie en de occasionele catering on the house enzovoort.

 

Interesse?

Luide miauw richting margo@absoluut.be met je motivatie en CV.

PS. Eén probleem. Er loopt hier een hond rond (nu ja, hond; een diva genaamd Rosa). Geen punt, we zijn zeer tolerant. Kat en hond: dat passeert hier perfect.