Een duik in onze platencollectie voor Limburg.net

long06

Wat is er leuker dan een goed rapport krijgen? Dat weten ze bij Limburg.net maar al te goed. Want daar waren ze danig in hun nopjes toen de resultaten van een peiling van Uhasselt binnenliepen. Met een score van meer dan 8 op 10 bleek dat de Limburger wel heel erg tevreden is over de inspanningen die ze bij de afvalintercommunale leveren. Meteen het sein voor Limburg.net om communicatiebureau Absoluut te vragen om de Limburger en alle medewerkers op hun beurt van een bedankje te voorzien. Want zeg nu zelf: all you need is love, right?

Zoveel is duidelijk: with a little help from alle Limburgers en de limburg.net medewerkers kan je veel bereiken. En dat stimuleert om het in de toekomst nóg beter te doen. Om steeds meer te kunnen recycleren met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Onderzoekers van de UHasselt peilden in samenwerking met Het Belang van Limburg bij 10.624 Limburgers naar de kwaliteit van acht essentiële voorzieningen in hun gemeenten. Met een gemiddelde score van 8,23 op 10 blijkt dat de Limburgers op het vlak van voorzieningen het meest tevreden zijn over de afvalophaling in hun gemeente.

Een dikke pluim dus op de hoed van onze klant limburg.net dus en daarom wilden ze daar zowel alle Limburgers als hun vele medewerkers bedanken voor de mooie score met een paginagrote bedankadvertentie in ‘Het Belang’ en een online campagne op HBVL.be.

Je hoorde het misschien al, bij Absoluut zagen we er meteen muziek in: we vertrokken van de iconische Abbey Road foto en vervingen de Beatles op het beroemde zebrapad door die andere sterren: de Limburgese afvalophalers. Een swingend bedankje, als je het ons vraagt!

Meer info: Limburg.net 

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!