long01

De fondsenwervende week van 11.11.11 is officieel gestart. Van 1 tot en met 11 november voeren vrijwilligers massaal actie. Tijdens deze week volgt ook de lancering van een gloednieuwe TV- en radiospot. Hiervoor schakelde communicatiebureau Absoluut Tourist LeMC in.

“Een changemaker? Da’s iemand dat alles riskeert voor een betere wereld.”, zo vertelt de Antwerpse troubadour Tourist LeMC in de nieuwe radiospot van 11.11.11. Hij praat over zijn ontmoeting met de Congolese Thaïs, die een stem geeft aan de lokale bevolking op zijn radiozender. En daardoor gevangenschap riskeert, of erger. Héél straf, volgens Tourist. Exact de reden waarom hij de najaarscampagne van 11.11.11 steunt. De radiospot wordt uitgezonden op Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en Klara.

Hij trok zelfs naar Congo. Op het programma: tal van inspirerende ontmoetingen, waaronder met Thaïs van Radio Maendeleo. Adembenemende beelden geshoot voor de TV-spot, geregisseerd door Jef Boes en vanaf 1 november te zien op Eén en Canvas. Maar ook voor de videoclip van zijn campagnelied ‘Ubuntu’ dat op nummer één staat in de Vlaamse hitlijsten. Zowel Thaïs als vrouwenrechtenactiviste Passy krijgen ook een eigen minidocumentaire. Zodat iedereen een beeld krijgt van wat het juist inhoudt om changemaker te zijn. Allemaal naar het Sportpaleis op 8 november!

Meer info is te vinden op https://changemakers.11.be 

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!