Ayo, Goodcamp is not tired of using technology!

Schermafbeelding 2019-07-01 om 16.32.49

Pop-up communicatiebureau Goodcamp is terug. En hoe! Ook dit jaar geeft Absoluut Zulu pas afgestudeerden de kans om van het agency life te proeven. Deze editie op het programma: ‘creatieve technologie’.

Vier maanden lang runnen zes pas afgestudeerden hun eigen bureau. En daarvoor krijgen ze carte blanche (of toch bijna). Ze werken voor eigen klanten, maar ook voor klanten van digitaal communicatiebureau Absoluut Zulu in Leuven (Wijgmaal). “We geven de Goodcampers een realistisch beeld van hoe het eraan toegaat in een communicatiebureau. Wat we verwachten? Veel eigen initiatief en een serieuze portie durf. En mocht het tóch misgaan, dan zijn wij er. We voorzien ook tal van interessante workshops. We willen echt dat de jongeren zich ontplooien”, vertelt Thomas Klein, zaakvoerder van Absoluut Zulu.

Elk jaar staat Goodcamp in het teken van een actueel thema. Na non-profit en HR-communicatie, ging de keuze nu naar ‘creatieve technologie’. Technologie evolueert razendsnel en creëert enorm veel mogelijkheden, maar niet alle kansen worden benut. Duizenden tools en producten kunnen creatieve ideeën een vernieuwende dimensie geven. Daarom gaat Goodcamp experimenteren. Bestaande ideeën een digitale toepassing geven. Van chatbots tot mobiel. Van data-analyse tot gaming. En zo klanten omver blazen met hun digitale inzichten.

Om de nieuwe editie van Goodcamp uit de grond te stampen, is Absoluut Zulu op zoek naar pas afgestudeerden met een liefde voor alles digitaal. “Content creatives, video producers, editors, account managers, digital marketeers, data-analisten, developers, martech specialisten, copywriters of nieuwe media experts: blaas ons omver! We zoeken mensen die er écht voor willen gaan. En die de ervaren rotten van Zulu eens laten zien hoe de wilde jeugd het aanpakt.”

Interesse? Bekijk hier de vacature. Ook bedrijven en organisaties die de krachten van Goodcamp willen inschakelen, kunnen nu al contact opnemen.

Over Goodcamp

Goodcamp is een pop-upcommunicatiebureau uit Leuven (Wijgmaal). Zes pas afgestudeerde jongeren runnen dit tijdelijke creatieve agency onder de vleugels van het ervaren communicatiebureau Absoluut Zulu. Hun drijfveer? Communicatie naar een hoger niveau tillen door creatieve technologische oplossingen.

Periode pop-up: 2 september 2019 tot 20 december 2019

www.goodcamp.be

thomas@zulu.be
Tel.: (+32) 16 52 52 70

Over Absoluut Zulu

Absoluut Zulu is een spin-off van het Leuvense communicatiebureau Absoluut. Zij richten zich op het digitale luik van communicatie en marketing. In de geest van Absoluut vertrekken zij vanuit een sterke strategie die zij met de nodige dosis creativiteit toepassen op alle mogelijke digitale kanalen. Het 12-koppig team staat in voor straffe websites, overtuigende mailings, contentplannen, campagnes op social media en advies over digitale communicatie.

www.zulu.be

thomas@zulu.be
Tel.: (+32) 16 52 52 70
Vaartdijk 3, bus 201
3018 Leuven

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!