Afvalophalers verdienen absoluut respect

inter_Page_01

Wie gaat er voor ons door weer en wind en moppert niet over een te zware zak? De vuilnisman. Topkerels zijn het, maar daar staan we veel te weinig bij stil. Daarom lanceert Absoluut in samenwerking met Interafval in november een hoffelijkheidscampagne.

Met de Week van de Afvalophaler (21 tot 25 november) roepen Absoluut en Interafval iedereen op om respect tonen voor de afvalophalers en parkwachters. Dat kan eenvoudig met een brede glimlach, een vuilniszak die het maximumgewicht niet overschrijdt of een voorzichtig inhaalmanoeuvre. Wie er wat meer woorden aan vuil wil maken, kan de vuilnismannen op sociale media een hart onder de riem steken met #HouHetNet.

Abonnees van Humo, Dag Allemaal en TV Familie vinden bij hun magazine een stickervel met zes stickers die ze tijdens de Week van de Afvalophaler op hun vuilniszak kunnen kleven. De sticker “Merci gasten, ik had het zelf niet beter gekund” tovert ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van elke vuilnisophaler. Een tv-spot (bekijk hem hier) met dubbele laag en affiches op vuilniswagens en in containerparken drukken het publiek met de neus op de feiten, weliswaar met een knipoog. Want wie het afval buitenzet, verdient respect. Wie het elke dag ophaalt, nog meer.

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!