Absoluut trapt Europese Vaccinatieweek op gang

facebookpost_1200x628

Geef maar toe: je laatste vaccinatie kan je je waarschijnlijk al niet meer herinneren. En dat terwijl vaccinaties op élk moment van je leven belangrijk zijn. Dit jaar richt de Europese Vaccinatieweek (24 – 30 april) zich naar jongeren van 18 tot 30 jaar. Want alleen met de juiste vaccins bescherm je jezelf en je omgeving. Nice try huishoudfolie.

Spuitjes alleen noodzakelijk voor lagere en middelbare scholieren? Absoluut niet! Ook voor jongvolwassenen zijn vaccinaties van levensbelang. Maak je binnenkort een verre reis, droom je van een gezinnetje of werk je in een omgeving waarin het risico op infecties of besmetting best groot is? Vaccineren is de boodschap.

Communicatiebureau Absoluut prik(kel)t tijdens de Europese Vaccinatieweek vooral op social media. Alles draait rond een ‘ingewikkeld’ filmpje, te zien op Facebook, Instagram, Youtube én tot dinsdag 2 mei in alle Vlaamse cinema’s. Naast die social media- en cinemacampagne levert Absoluut ook de posters, banners en de campagnewebsite.

Vergeten welke prikjes je al gehad hebt of gewoon wat meer info nodig? Leg die folie maar snel aan de kant en surf naar vaccinatieweek.be.

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!