Absoluut presenteert Goodcamp

goodcamp

Jong geweld valt Leuvens communicatiebureau Absoluut binnen en neemt vliegende start voor goede doelen.
Leuven is een pop-up rijker: Goodcamp. Geen schoenen, juwelen of kappers deze keer, maar een gloednieuw communicatiebureau van vijf creatieve jongeren. Eén ding is zeker: Goodcamp geeft non-profit communicatie vier maanden lang een volledig andere invulling. Ondertussen leren de vijf jonge wolven ook alle knepen van het vak onder de ervaren vleugels van het creatief bureau Absoluut.

Anouck, Elisabeth, Femke, Lise en Maxim zijn jong en willen wat: veel bijleren op korte tijd. Deze pittige combinatie van recent afgestudeerden en college dropouts runt de komende vier maanden onder begeleiding van gevestigde waarde Absoluut een eigen communicatiebureau in Leuven. Hun doel? Communicatie een nieuwe betekenis geven, los van de gewone strategieën, zonder al te veel regels en met een flinke portie durf en enthousiasme. De wereld wordt er een betere plaats van want Goodcamp geeft de communicatie van non-profitorganisaties een flinke upgrade én inspireert andere jongeren.

Absoluut gooit het creatieve vijftal meteen voor de leeuwen. “Goodcamp is niet de zoveelste stage”, vertelt Joris Mateusen, zaakvoerder van Absoluut. “We geven de Goodcampers wekelijkse opleidingen, workshops en challenges, maar ook de vrijheid en verantwoordelijkheden om hun eigen bedrijf te runnen. Bij Absoluut halen we dan weer inspiratie uit de frisse kijk en ongetemde jeugdigheid van onze Goodcampers. Een echte win-win dus. De Goodcampers hebben al een maand warm gedraaid en zijn nu klaar voor nieuwe uitdagingen. Daarom doen we een oproep aan de non-profit. Er staat een sterk team voor jullie klaar. Gebruik ze maar!”

Heb of ken je een kleinschalig initiatief dat dringend nood heeft aan een injectie van frisse ideeën, een nieuwe Facebookpagina, een contentplan met straffe verhalen, een update van de nieuwsbrief, een nieuw logo of een mooie affiche? Durf je deze bende popelende creatievelingen los te laten op jouw communicatiestrategie? Neem dan als de bliksem contact op met Goodcamp via goodcampers@absoluut.be.

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!