Absoluut gaat voor Zeker Gezond

Schermafbeelding 2020-01-28 om 16.07.35

En vanavond eten we… gezond! Oké. Maar wat is nu juist ‘gezond’? Iedereen heeft wel een mening klaar. Hoe begin je best aan de zoektocht naar een gezond én lekker recept? Was er maar zoiets als een app met meer dan 1.000 gezonde recepten, getest en goedgekeurd door experts… En daar verschijnen Gezond Leven en Agentschap Zorg & Gezondheid in beeld.

Twijfel je soms of een recept wel écht gezond is? Dan gaat Zeker Gezond, de nieuwe voedingsapp van Gezond Leven en Agentschap Zorg & Gezondheid, jouw nieuwe favoriete go-to worden. De recepten zijn makkelijk, snel en lekker. Ze liggen volledig in lijn met de voedingsdriehoek én zijn bovendien stuk voor stuk goedgekeurd door voedingsexperts.

Voor de lancering, maakte Absoluut een opvallende tv-spot. Insteek: je doet het op veel manieren. Soms lekker klassiek. Puur natuur. En vaak in 1,2,3. Maar weet je met wie je het ook eens moet proberen? De voedingsexperts van zekergezond.be. De 10” spot wordt ingezet voor Dagelijkse Kost op Eén en op VTM, voor Zot van Koken. De 30” spot vind je terug op social media. Ook na de campagne wordt er ingezet op social media met relevante content: tips voor een gezonde levensstijl, inspirerende recepten, en ga zo maar door.

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!