Absoluut en Vlaamse Provincies trappen campagne Fietssnelwegen af

long01

De snelste weg van A naar B, da’s de fietssnelweg. Maar daarvan zijn veel mensen niet op de hoogte. Terwijl de oprit van de dichtstbijzijnde fietssnelweg misschien gewoon aan het einde van hun straat ligt. De Vlaamse provincies zijn volop bezig om alle fietssnelwegen te bewegwijzeren. Maar een beetje extra promo is altijd een goed idee. En dat is exact wat communicatiebureau Absoluut in een gloednieuwe campagne doet.

Deze week lanceren de Vlaamse provincies en communicatiebureau Absoluut een campagne rond fietssnelwegen. Hét beste alternatief voor de files op de autosnelwegen, want fietsen gaat snel, je geniet van de frisse lucht en rijdt stressvrij rond. En Vlaanderen ligt vol fietssnelwegen, je hoeft alleen de blauwe driehoeken met witte letters te volgen om er eentje te vinden.

Communicatiebureau Absoluut ontwikkelde een handige website met een detailkaart van de fietssnelwegen en extra info bij elke specifieke fietssnelweg. Daarnaast gaf het Leuvense bureau de campagne nog meer glans door de koppeling te maken met het ‘radiopensioen’ van Hautekiet. De Radio 1-presentator trapt het letterlijk af, over de fietssnelwegen. Allemaal live te volgen via streaming op de website van Radio 1 en fietssnelwegen.be. De campagne bestaat verder uit radiospotjes, socialmediafilmpjes en Facebookadvertenties.

Meer info is te vinden op fietssnelwegen.be.

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!