Absoluut en Unizo maken van uw zaak een bestseller

facebook_1200x628

Tien topsprekers en 700 enthousiaste ondernemers? Dat was gisteren de gastenlijst in het Casino Kursaal van Oostende. UNIZO nodigde voor haar Topseminar tien experts uit. Geen langdradige uiteenzettingen, maar korte en to-the-point lezingen van tien succesvolle topondernemers die ook stuk voor stuk bestsellerauteurs zijn. En die professionele, maar hippe aankleding? Die stampte Absoluut uit de grond.

Tijdens het Topseminar kregen tien invloedrijke ondernemers het woord. Wouter Torfs, Jurgen Ingels, Bart De Waele, Noël Slangen, Gino Van Ossel, Inge Geerdens, Matty Paquay, Dominique Leroy, Jeroen De Flander en Jo Caudron sierden het programma. Ieder van hen had 20 minuten om de aanwezigen te verrijken met nuttige en heldere tips. Kort, maar krachtig.

De tien topsprekers kregen een keurige introductie in de frisse programmaboekjes die Absoluut ontwierp. Een goodiebag met een klepper? Ja, graag! Alle gasten mochten een managementboek mee naar huis nemen die van hun zaak een bestseller zal maken. Zorgde dat voor keuzestress? Zeker en vast. En de aankleding van het event? Absoluut professioneel, maar ook hip. De volledige inrichting van de zaal en de verschillende standen werden in een Topseminarjasje gestoken.

Het Topseminar was ook het uitgelezen moment om het UNIZO KMO Netwerk voor te stellen. Absoluut pakte daarvoor uit met een film waarin alle voordelen van dit netwerk aan bod komen. Kortom een event dat niet voor niets de naam Topseminar draagt.

Meer info is te vinden op www.unizoTopseminar.be

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!