Absoluut en de Vlaamse Overheid wijzen de weg met ‘Bruzine’

Schermafbeelding 2017-09-14 om 10.18.00

Waar vind ik Nederlandstalige zorgverlening, een school of een sportclub? Waarmee vul ik als Nederlandstalige een avondje cultuur in Brussel? Hoe geraak ik aan werk? Bruzine is je gids. Dit nieuwe Nederlandstalige magazine, met bijhorende website, werd vrijdag voorgesteld in Brussel door Vlaams minister Sven Gatz.

Bruzine inspireert Vlamingen die fan zijn van Brussel, Vlamingen die net verhuisd zijn naar onze hoofdstad en alle andere Nederlandstalige inwoners. De Franstalige en Engelstalige variant van het magazine spreekt anderstaligen aan, waarvoor de Vlaamse dienstverlening in Brussel interessant kan zijn, maar eerder onbekend is.

Dit instapmagazine laat hen kennismaken met Brussel. Maatschappelijke thema’s zoals school, wonen, gezondheid, cultuur en werk komen aan bod. Onderwerpen die iedereen nauw aan het hart liggen. Verschillende Brusselaars brengen ze tot leven.

Bruzine leeft ook verder online, waardoor de content up-to-date blijft en breder verspreid wordt. Social media posts en ads leiden bezoekers naar de site, die hen door de Vlaamse dienstverlening in Brussel gidst.

Communicatiebureau Absoluut schreef dit nieuwe verhaal en goot alles in een aantrekkelijke verpakking, zowel on- als offline. Voor de online content werkt Absoluut nauw samen met de Kanselarij & Bestuur (coördinatie Brussel) en Muntpunt.

Het magazine wordt gratis verspreid via partners, welkomstpakketten, scholen, Vlaamse bibliotheken, de bevolkingsdienst … en als insert bij Bruzz-magazine. Veel leesplezier!

Bekijk hier het magazine én de website: bruzine.be 

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!