Absoluut en De Madammen trappen nieuwe campagne ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018’ op gang

1200x630_01

Vandaag ligt de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018’ in de rekken. Gevuld met meer dan 700 gastvrije logeeradresjes over heel Vlaanderen. Om de lancering van het logiesboek te vieren, organiseren communicatiebureau Absoluut en Logeren in Vlaanderen vzw samen met De Madammen de grote ‘Verdiend Verlof’-wedstrijd op Radio 2.

Rep je naar de dichtstbijzijnde dienst voor toerisme want vanaf vandaag vind je er het nieuwe logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018’. Helemaal gratis! Of koop De Morgen of Nina en haal met je uitgeknipte bon het logiesboek vanaf 16 december gratis af bij je lokale krantenwinkel. Liever niet naar buiten bij deze winterse temperaturen? Dan bestel je het boek gewoon online op logereninvlaanderenvakantieland.be.

Communicatiebureau Absoluut staat in voor de promotiecampagne waarin zo’n 170.000 logiesboeken verspreid worden. Het Leuvense bureau zette ook de samenwerking met de Persgroep op touw en voegde aan het boek een wedstrijdflyer toe waarmee vakantiecheques en gepersonaliseerde reiskoffers te winnen zijn.

Stuur iemand op verdiend verlof
Samen met Logeren in Vlaanderen organiseert Absoluut voor het tweede jaar op rij de ‘Verdiend Verlof’-wedstrijd op Radio 2. De insteek bleef ongewijzigd: nomineer iemand die om een speciale reden veel voor jou betekent en stuur hem of haar op verdiend verlof. Vanaf vandaag maken De Madammen elke dag – vijf dagen lang – bekend wie van de genomineerden een dichtbijvakantie wint. Ook op regionaal vlak leeft de wedstrijd met de reportagereeks ‘Start je dag. De hartverwarmende actie is te volgen op Radio 2, radio2.be en de Facebookpagina’s van Radio 2 en Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Logeeradresjes, tips en inspiratie vind je op logereninvlaanderenvakantieland.be.

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!