Absoluut de mooiste plekjes in Vlaanderen Vakantieland

long02

Voor de mooiste plekjes – inclusief vakantiegevoel – hoef je echt niet ver te gaan. Duizenden zijn er te vinden in Vlaanderen Vakantieland. Kijk gewoon eens om de hoek. Dat is exact wat vijf bekende Vlamingen de afgelopen weken deden. Voor Vlaanderen Vakantieland en Absoluut maakten ze een inspirerend filmpje over het mooiste plekje in hun buurt.

Tomas de Soete bijt de spits af en trekt op de fiets naar Buitenland (bij Bornem). De filmpjes met de favoriete plekjes van Bouba Kalala, Evy Gruyaert, Anke Buckinx en Christel Van Dyck worden binnenkort gelanceerd. Naast de filmpjes zijn er ook online artikels vol handige tips en niet te missen adresjes. Ook op Instagram en Facebook worden de filmpjes ingezet.

In april 2018 lanceerde de vijf Vlaamse provincies samen met communicatiebureau Absoluut het nieuwe Vlaanderen Vakantieland. Niet langer een traditioneel televisieprogramma met reistips. Wel de online plek bij uitstek voor belevingsinspiratie. Een gebruiksvriendelijke website, vlotte mailings en toffe Facebook-posts die zowel voor jong als oud heel wat in petto hebben. En dat allemaal dichtbij huis. Verrassende dagtrips voor gezinnen, niet te missen fietsroutes voor wielerfanaten of heerlijke adresjes voor foodies? Aan ontdekken in Vlaanderen, komt géén einde!

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!