Absoluut, Connect en Limburg.net stappen mee in de Schoonste Stoet

1200x628_Carnaval_2

Alle remmen los tijdens carnaval, dat nemen sommige feestvierders iets te letterlijk. Want vaak betekent carnaval ook een grote berg afval. Afvalintercommunale Limburg.net, strategische bureau Connect en communicatiebureau Absoluut konden dat zwerfvuil niet langer onder ogen zien en componeerden met De Curverkes het onvervalste carnavalslied ‘Ruim op met carnaval!’.

‘Ruim op met carnaval, ruim op met carnaval!’ Wie de nieuwe carnavalskraker van De Curverkes beluistert, zit minstens een week met het deuntje in z’n hoofd. En da’s maar goed ook, want het lied moet alle Limburgers overtuigen om carnaval dit jaar proper en duurzaam te vieren.

Afvalintercommunale Limburg.net, communicatiebureau Absoluut en strategisch bureau Connect lanceerden de videoclip van ‘Ruim op met carnaval!’. Daarnaast ontwierpen ze een brochure vol propere feesttips voor alle carnavalsverenigingen en scholen. Doel van de hele campagne: met z’n allen meewerken aan ‘de Schoonste Stoet’. Zo blijft carnaval een feest voor iedereen.

‘Ruim op met carnaval!’ is te horen op alle lokale radiostations. De videoclip bekijk je hier.

 

Meer info over de campagne: limburg.net/duurzaamcarnaval

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!