Absoluut bust Het Schoonste Magazine van ’t land in elke Limburgse brievenbus

limburg-net_header

We houden het graag proper bij Absoluut. En zeker voor onze klant Limburg.net. Als afvalintercommunale in alle Limburgse gemeenten en Diest is het namelijk hun taak om het afval op te halen, maar zeker ook om mensen aan te moedigen om minder afval te produceren. Alle Limburgers en Diestenaars dus goed op de hoogte houden van hun werking, en hen vooral veel tips geven over hoe ze zélf kunnen bijdragen aan een kleinere afvalberg, da’s één van de belangrijkste missies van Limburg.net.

Dat doe je niet met saaie folders. Dat doe je wél door hard op te vallen en relevante content te creëren. Samen met strategische partner Connect maakten we een opvallend en gloednieuw magazine, dat we afgelopen week voor het eerst bezorgden in elke Limburgse en Diestse brievenbus. Wat zit er in de zak van Chokri? Hoe kan je levens redden met je taxussnoeisel? Waarom is Limburg.net een sterke pleiter voor statiegeld op blikjes? En hoe kan je je koelkastinhoud langer bewaren? Top off the bill: we stuurden Koen Buyse van Zornik een ochtend mee op pad met de afvalophalers en lieten hem ervaren wat het is om elke ochtend tonnen te tillen.

Bij het Schoonste Magazine, hoort ook de ‘Schoonste site’. Via links en QR-codes kan elke lezer méér kijken, zien en weten op de aanvullende website. Het videoverslag van Koen Buyses ochtend als afvalophaler bijvoorbeeld.  De handleiding om te sparen voor ‘afvalkippen’.  De animatiefilm over het nieuwste innovatief project dat Limburg.net op dit moment uittest in Lommel – Optimo. En nog veel meer.

De huisstijl kreeg een plaatsje op de visitekaartjes, de PowerPoint-template, e-mailhandtekening en het facturatiepapier. Absoluut ondersteunde Poolstok ook bij het launchevent en dacht daarbij aan alles: van een save-the-date en uitnodiging voor het event, tot een introductiefilmpje, update van de website, voorstellingbrochure, corporate advertenties, vlaggen, roll-up banners, balpennen, tote-bags, post-its (inclusief wandelende giraf), notapapier én een VR-bril waarin het animatiefilmpje te zien is.

Bekijk het Schoonste Magazine hier: https://issuu.com/limburg.net/docs/limburg.net_schoonstemagazine

Surf naar de Schoonste website: https://magazine.limburg.net/

Absoluut overtuigd? Dan leren we je graag kennen!